MATH SOLVE

4 months ago

Q:
# Sherrie brought a beach towel that normally costs $44 but was on sale for half price. She also bought a beach hat that was on sale for $12 off. Before tax, her total was $38. what was the regular price of the beach hat?

Accepted Solution

A:

44/2 = $22 discounted price for towel

38 - 22 = $16 discounted price for hat

16 + 12 = $28 regular price of the beach hat

38 - 22 = $16 discounted price for hat

16 + 12 = $28 regular price of the beach hat